سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

طرح بازاریابی مواد بهداشتی و شوینده

استراتژی شرکت بر پایه نوع آوری، ارتقاء فرآیندهای تولید، کاهش قیمت تمام شده و در نهایت تولید و عرضه محصولات با کیفیت برتر و در راستای شناخت و درک نیاز مشتریان


مشخصات فایل

تعداد صفحات 25
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی طرح های توجیهی


توضیحات کامل

استراتژی شرکت بر پایه نوع آوری، ارتقاء فرآیندهای تولید، کاهش قیمت تمام شده و در نهایت تولید و عرضه محصولات با کیفیت برتر و در راستای شناخت و درک نیاز مشتریان، همواره در پی افزایش سهم بازار همچنین ارتقای سطح دانش، مهارت و توانایی کارکنان به عنوان منبع تفکر و توسعه بوده و در عرصه رشد اقتصادی کشور نیز سهم بسزایی ایفا نموده است.

از طرف دیگر حضور جدی تر رقبای بین المللی در بازار کشور مان یک هدف استراتژیک به سایر استراتژی های شرکت افزود که این استراتژی جدید تأکید بیشتر بر کیفیت است تا از طریق رقبای بین المللی نتواند از بازار داخلی به راحتی سهم بگیرند.

فهرست مطالب

طرح بازاریابی (مواد بهداشتی و شوینده).. 2

مقدمه.. 2

1- مروری بر محصول تولید شده.. 2

2- تجزیه و تحلیل موقعیتی.. 4

الف) محیط موقعیتی.. 4

ب) محیط خنثی.. 8

ج) محیط رقابت.. 8

د) محیط شرکت.. 10

ماتریس SWOT. 11

3- بازار هدف.. 12

4- مسائل و مشکلات و فرصت ها.. 18

5- اهداف بازاریابی.. 19

6- استراتژی بازاریابی.. 22

7- تاکتیک های بازاریابی.. 22

8- اجرا و کنترل.. 24

نتیجه گیری :25


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید طرح بازاریابی مواد بهداشتی و شوینده مواد بهداشتی و شوینده طرح ها ،

  

خلاصه-کامل-کتاب-تاریخ-شهر-و-شهرنشینی-اروپا-تالیف-جهانشاه-پاکزاد
خلاصه کامل کتاب تاریخ شهر و شهرنشینی اروپا تالیف جهانشاه پاکزاد
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 47
حجم فایل: 591
قیمت: 6500 تومان

بخشی از متن:
خلاصه کامل کتاب تاریخ شهر و شهرنشینی اروپا تالیف جهانشاه پاکزاد

به همراه سوالات تستی هر فصل + پاسخنامه کلیدی

به تعداد 47 صفحه pdf

شامل مباحث زیر می باشد.

فصل اول تمدن یونان

فصل دوم تمدن روم

فصل سوم قرون وسطی

فصل چهارم رنسانس

فصل پنجم باروک

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

اولین دیدگاه را شما بگذارید خلاصه کامل کتاب تاریخ شهر و شهرنشینی اروپا تالیف جهانشاه پاکزاد ،

  

پاورپوینت-سلامت-شهر-و-فضای-عمومی
پاورپوینت سلامت شهر و فضای عمومی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PPTX
تعداد صفحات: 34
حجم فایل: 5675
قیمت: 24000 تومان

بخشی از متن:
توضیحات:
فایل پاورپوینت سلامت شهر و فضای عمومی ، در حجم 34 اسلاید قابل ویرایش با افکت مناسب ،همراه با یک هدیه ویژه.

بخشی از متن:
دردستور کار 21 سازمان ملل برای توسعه پایدار، علاوه برعوامل محیطی، اقتصادی، اجتماعی و جمعیتی، مسئله سلامت نیز به طورمستقل مورد توجه قرار گرفته است.

توسعه پایدار شهری به معنای اجرای اصول توسعه پایدار در مقیاس شهری به منظور ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

اما توسعه بی رویه شهری، افزایش وسائل نقلیه و زوال محیط زیست، اثرات زیانباری را بر ساختار محیطی کالبدی شهر و در نتیجه سلامت جسمی روانی شهروندان وارد کرده است.

سازمان بهداشت جهانی برای تأمین سلامت انسان علاوه بر ایمن سازی افراد در برابر بیماریها، ارتقای کیفیت محیط زندگی را تعیین کننده دانسته است.

عوامل موثر بر سلامت افراد از نگاه سازمان بهداشت جهانی:
متغیرهای سن و جنس و وراثت
سبک زندگی
ساختار اجتماعی محلی
محیط کار و سکونت فرد
وضعیت عمومی اقتصادی،اجتماعی ،فرهنگی و محیطی
و...

فهرست مطالب:
نمودارعوامل تاثیرگذار بر سلامت عمومی
مقدمه
معیارهای طراحی
طراحی محیط شهری، نشاط و تعامل اجتماعی
اعتقاد متخصصان سلامت عمومی
طبیعت شهری و سلامت
پیشنهاد راهکار بازیابی سلامت عمومی از طریق طراحی محیط و منظر شهری
نمونه مقاله لاتین
Public Health and Open Space
منابع

این فایل با فرمت پاورپوینت در 34 اسلاید قابل ویرایش با کیفیت و افکت مناسب جهت ارائه های کلاسی تهیه شده است.

هدیه محصول:
فایل پاورپوینت مبلمان شهری(19 اسلاید)

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

اولین دیدگاه را شما بگذارید پاورپوینت سلامت شهر و فضای عمومی سلامت شهر و فضای عمومی طراحی مح ،

  

پاورپوینت-کار-سنجی-در-تجزیه-و-تحلیل-و-طراحی-سیستمها
پاورپوینت کار سنجی در تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 37
حجم فایل: 144
قیمت: 6000 تومان

بخشی از متن:
این پاورپوینت در مورد کار سنجی در تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها در 37 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: کار سنجی در تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها ،تعریف کارسنجی ،فوائد کار سنجی ،اصول کار سنجی ،مراحل بررسی حرکات ،روش گزارش گیری ، و...ومنابع می باشد

قسمتی از متن:

کار سنجی یکی از تکنیکهای مطالعه کار است که به منظور افزایش ثمر بخشی سازمانی انجام می گیرد و عبارت است از بکار گیری روشهایی برای تعیین زمان انجام کار معین به وسیله یک فرد واجد شرایط در سطحی قابل قبول .


سیستم و نگرش سیستمی

سازمان عبارت است از دسته بندی و گروه بندی افراد در قالب های نظام یافته به گونه ای که مساعی هماهنگ شده ی آن ها در یک محیط متغیر به صورت وسیله ای برای نیل به هدف های سازمانی در آید.

سازمان یک نهاد اجتماعی است که دارای هدف بوده و سیستمی است که به سبب داشتن یک ساختار آگاهانه فعالیت های خاصی را انجام می دهد و دارای مرزهای شناخته شده ای می باشد.

سازمان عبارت است از فرآیندی نظام یافته از روابط متقابل افراد برای دست یافت به هدف های معین

اصولاً هر شیء یا پدیده‌ای که به نوعی دارای حیات و چرخه باشد، سیستم نامیده می‌شود. استفاده از روش سیستم به عنوان یک روش بهتر برای درک تمام پدیده‌ها شناخته شده است. این ایده در سال 1937 به وسیله‌ی «لودویک وون برتالانفی» یک زیست‌شناس آلمانی ارایه شد. وی نام «نظریه‌ی عمومی سیستم‌ها» را به یک نظم جدید برای فرموله کردن قواعدی که در سیستم به صورت کلی به کار می‌رود اطلاق نمود.

سه حرکت فکری ساختارنگری، سیبرنتیک و نظریه‌ی اطلاعات موجب گسترش و توسعه نگرش سیستمی شدند. ساختارنگری در زبان‌شناسی، مردم‌شناسی و روان‌شناسی بسیار مطرح است. کلمه سیبرنتیک به معنای هدایت یک کشتی و معنای مجازی آن عمل رهبری یا حکومت کردن است. روش‌شناختی سیبرنتیک به جای تأکید بر علت، هدف را در نظر می‌گیرد. سیبرنتیک هر چیزی را با ماشین همانندسازی می‌کند و از یک جنبه به عنوان علم ماشین در نظر گرفته می‌شود.

از دیدگاه سیبرنتیک برای شناخت ماشین‌ها باید ساختار و موقعیت درونی ماشین در هر لحظه، کنش‌ها و واکنش‌ها با محیط و بالاخره تکامل ماشین در یک مدت زمان را مشخص کرد. برای این منظور باید اندام اثرپذیر از محیط خارج و اندام اثربخش ماشین به محیط خارج از آن را مشخص کرد. ممکن است خروجی‌ها بر ورودی‌ها مؤثر باشند. در واقع معلول ممکن است بر علت تأثیر بگذارد. در این صورت باید حلقه‌ی بازخورد ماشین را مشخص کرد. در بازخورد مثبت واکنش در جهت کنش عمل می‌کند و در بازخورد منفی مکانیسم بر ضد اثرات دنیای خارج عمل می‌کند.

ــ تعریف سیستم

لفظ سیستم به مجموعه‌ای از عناصر اطلاق می‌شود که ورودی‌های مشخصی را دریافت نموده و سپس روی آن‌ها پردازش انجام داده و در نهایت خروجی‌های معینی را تولید می‌کند. سیستم مجموعه‌ای است از چندین جزء وابسته به هم که در جهت حصول هدف‌های خاص در تعامل با یکدیگر هستند.

در فرهنگ انگلیسی «آکسفورد» یک سیستم به عنوان مجموعه یا گروهی از اشیاء مرتبط یا غیرمرتبط، به نحوی که یک واحد پیچیده را تشکیل دهند و یا ترکیب کلی اجزاء که بر حسب طرح یا برنامه‌ای نظام یافته باشد تعریف شده است. به همین ترتیب فرهنگ زبان انگلیسی «رندوم‌هاس» این تعریف را برای سیستم ارایه داده است: «مجموعه منظم و قابل درکی از حقایق، اصول، نظریه‌ها و امثال آن‌ها در زمینه‌ی خاصی از دانش یا اندیشه».

یک سیستم همواره دارای هدفی مشخص است و به صورت مجزا وجود ندارد. همانطور که هر سیستمی دارای سیتستم‌های ساده‌تری می‌باشد، خود نیز زیرسیستمی از یک سیستم پیچیده‌تر می‌باشد. یک سیستم با هدف خاص که در آن تقسیم کار، ارتباطات و کنترل وجود داشته باشد را «سازمان» گویند.

دیدگاه سیستمی، به نقل از کتاب «روابط صنعتی» بررسی پدیده‌ها از طریق در نظر گرفتن کل پدیده است. منظور از کل، مجموعه‌ای است که از به هم پیوستگی یکسری اجزاء که کم و بیش با هم مرتبط هستند و کلیت پدیده را به وجود می‌آورند می‌باشد. به طوری که مشهود است این نحوه دید، سنتز جدیدی است از روش‌های قیاسی و استقرایی، که محاسن هر یک را داراست و فاقد عیوب هر دوی آن‌ها است. توضیح اینکه در منطق سه نوع حجت وجود دارد: قیاس (Deduction)، استقراء (Induction) و تمثیل (Example). استقراء یعنی قریه به قریه گشتن و در منطق از جزء به کل رسیدن است و قیاس عکس آن.

از تعاریف فوق می‌توان نتیجه گرفت که برای شناخت سیستم‌ها در حالت کلی باید عناصر تشکیل‌دهنده و روابط بین آن‌ها را شناخت. در دیدگاه سیستمی رابطه‌ی بین دو جزء یا دو عنصر رابطه‌ی علت و معلولی تنها نیست بلکه ممکن است عملی دو جانبه باشد. رابطه‌ی تعاملی بین عناصر سیستم علاوه بر علت و معلول ممکن است رابطه‌ی زمانی، رابطه‌ی دو جانبه و رابطه‌ی بازخوردی هم باشد. اصولاً بین عناصر سیستم باید تناسبی برقرار باشد.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

اولین دیدگاه را شما بگذارید پاورپوینت کار سنجی در تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها تجزیه و تحلی ،

  

بررسی تاثیر نظارت دیوان محاسبات بر افزایش درآمدهای مالیاتی در استان تهران

مالیات یکی از قدیمی ترین ابزار تامین مالی دولتها می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 109
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی اقتصاد


توضیحات کامل

مالیات یکی از قدیمی ترین ابزار تامین مالی دولتها می باشد. که با گذر زمان جایگاه این منبع تامین مالی ارتقا چشم‌گیری داشته است ضمن آنکه شفافیت مالیاتی از حیث امکان ردیابی مالیات پرداختی شهروندان، نمادی از دموکراسی جامعه تلقی می گردد. علیرغم محاسن بهره مندی از نظام مالیاتی،کاربرد این نظام در کشورهای کمتر توسعه یافته در حد مطلوبی نمی باشد. از جمله ایران که بواسطه وجود ذخایر عظیم ثروت از جمله نفت وگاز بهره‌مندی از منابع مالیاتی محور توجه منابع تامین مالی دولت نبوده است. در سالهای اخیر باتوجه به تغییرات گسترده در عرصه جهانی، لزوم بهره مندی از منابع مالیاتی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.بگونه ای که بند 51 سند چشم‌انداز بیست ساله و ماده 2 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور قطع اتکا به درآمدهای نفتی را جهت تامین مخارج جاری کشور تجویز نموده است. در ایران مطابق با ماده 219 قانون مالیاتهای مستقیم شناسایی و وصول مالیات، ماموریت سازمان امور مالیاتی کشور می‌باشد. در این راستا مجلس شورای اسلامی برای ارزیابی تحقق اهداف مذکور، عملکرد سازمان امور مالیاتی را از طریق بازوی نظارتی خود،دیوان محاسبات کشور، مورد ارزیابی قرار می‌دهد. در این پژوهش آثار نظارت دیوان محاسبات بر درآمدهای مالیاتی استان تهران مورد بررسی قرار می گیرد . بدین صورت که میزان درآمدهای مالیاتی قبل و بعد از نظارت و اقدامات دیوان محاسبات ارزیابی شده است. نتایج حاکی است که بین میزان درآمد مالیاتی قبل و بعد از نظارت دیوان محاسبات اختلاف معنی دار وجود دارد. بدین صورت که نظارت بعمل آمده باعث افزایش در درامدهای مالیاتی و همچنین افزایش وصول آن شده است. ضمن آنکه اقدامات دیوان مذکور از طریق شناسایی درآمدهای مربوط به فعالیتهای مشمول مالیات کتمان شده برای سازمان امور مالیاتی، سبب کاهش در فرار مالیاتی شده است.

فهرست مطالب

چکیده

فصل اول: کلیات تحقیق

1- 1 مقدمه.................................................................................................................... 2

1- 2 بیان مسأله...................................................................................................... 2

1- 3 اهداف تحقیق ................................................................................................. 6

1- 4 اهمیت و ضرورت تحقیق ........................................................................... 6

1- 5 فرضیه ها............................................................................................................ 7

1- 6 متغیر های پژوهش........................................................................................ 7

1- 7 تعاریف نظری................................................................................................... 8

1- 8 قلمرو تحقیق................................................................................................... 9

1-9 ساختار کلی تحقیق................................................................................... 10

فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1 مقدمه.................................................................................................................... 12

2-2 بخش اول : دیوان محاسبات.................................................................. 13

2-2-1 قبل از اسلام ........................................................................................... 13

2-2-2 دیوان محاسبات از صدراسلام تا قبل از مشروطه........... 14

2-2-3 دیوان محاسبات در دوره مشروطه............................................... 15

2-2-4 دیوان محاسبات بعد از انقلاب..................................................... 16

2-2-5 اهداف دیوان محاسبات........................................................................ 17

2-2-6 وظایف و اختیارات دیوان محاسبات.......................................... 17

2-2-7 سازمان و تشکیلات دیوان.................................................................. 22

2-2-8 معانی دیوان در لغت........................................................................... 19

ادامه فهرست مطالب

عنوان صفحه

2-2-9 دیوان محاسبات آمریکا..................................................................... 19

2-2- 10 دیوان محاسبات انگلستان.......................................................... 22

2-2-11 دیوان محاسبات ژاپن........................................................................ 25

2-2-12 دیوان محاسبات چین........................................................................... 26

2-2-13 دیوان محاسبات ترکیه..................................................................... 27

2-3 بخش سوم: اصطلاحات و ادبیات مالی در بخش دولتی........... 28

2-3-1 نظام اقتصادی در ایران.................................................................. 28

2-3-2 دستگاه اجرایی........................................................................................ 28

2-3-3 وزارتخانه................................................................................................... 28

2-3-4 موسسه دولتی.............................................................................................. 29

2-3-5 شرکت دولتی................................................................................................. 29

2-3-6 نهاد عمومی غیر دولتی..................................................................... 30

2-3-7 بودجه کل کشور........................................................................................ 31

2-3-8 سال مالی...................................................................................................... 31

2-3-9 دریافت های دولت................................................................................... 31

2-3-10 درآمد............................................................................................................ 32

2-3-11درآمد عمومی.............................................................................................. 32

2-3-12 سایر منابع تامین اعتبار.......................................................... 32

2-3-13 مسولیت وصول درآمدها..................................................................... 32

2-4 بخش چهارم: نظارت بودجه ای ............................................................ 32

2-4-1 نظارت بودجه در ایران..................................................................... 33

2-4-2 انواع نظارت بودجه ای در ایران............................................ 33

2-4-3 دستگاه های نظارتی در ایران..................................................... 36

ادامه فهرست مطالب

عنوان صفحه

2-4-4 مسئولیت پاسخگویی عمومی................................................................ 36

2-4-5 استفاده کنندگان حسابداری دولتی.......................................... 37

2-5 بخش پنجم: سازمان امور مالیاتی و ارکان آن.................... 37

2-5-1 شورای عالی مالیاتی........................................................................... 38

2-5-2 هیئت عالی انتظامی مالیاتی....................................................... 39

2-5-3 دادستانی انتظامی مالیاتی.......................................................... 40

2-5-4 ادارات امور مالیاتی........................................................................ 41

2-6 بخش ششم: مالیات و مفاهیم مربوطه............................................ 42

2-6-1 بیان مالیات.............................................................. 42

2-6-2 نگاهی به ادبیات مالیات................................................................ 42

2-6-3 مالیات و سیاست های اقتصادی..................................................... 49

2-6-4 مالیات و اقتصاد جهانی.............................................. 49

2-6-5 مفهوم کلی مالیات................................................. 49

2-6-6 مالیات در ایران................................................................. 50

2-6-7 قانون مالیات .......................................................................... 51

2-6-8 پایه و نرخ مالیات............................................................................. 53

2-6-9 عوامل تشخیص مالیات ..................................................................... 53

2-6-10 طبقه بندی انواع مالیات............................................................. 54

2-6-11 پرهیزمالیاتی وفرار مالیاتی ............................................... 55

2-6-12 اشخاص مشمول مالیات..................................................... 56

2-6-13 اشخاص معاف از مالیات ............................................................. 57

2-6-14 طبقه بندی مالیات بر اساس قانون مالیاتهای مستقیم مصوب1366 در ایران............ 57

2-6-15 اصول حاکم بر حقوق مالیات ..................................................... 60

ادامه فهرست مطالب

عنوان صفحه

2-6-15 اصول مالیات ........................................................................................ 62

2-7 پیشینه تحقیق................................................................................................. 63

2-7-1 پیشینه تحقیق در داخل کشور....................................................... 63

1-7-2 پیشینه تحقیق در خارج کشور....................................................... 66

فصل سوم: روش تحقیق

3-1 مقدمه............................................................................................. 70

3 -2روش تحقیق...................................................................................... 70

3-3 تنظیم مسئله تحقیق................................................................................... 71

3-4 قلمرو زمانی و مکانی تحقیق.......................................................... 71

3-5 جامعه آماری........................................................................................ 71

3-6 روش نمونه گیری........................................................................................... 72

3-7 تدوین فرضیه................................................................................................... 72

3-8 فرضیات تحقیق .............................................................................................. 72

3-9 آزمونهای مورد استفاده..................................................................... 73

3-10 نرم افزار کامپیوتری........................................................................... 73

فصل چهارم :تجزیه و تحلیل اطلاعات

4-1 مقدمه............................................................................................. 75

4-2 آمار توصیفی................................................................................ 75

4-3 آمار استنباطی ........................................................................... 84

فصل پنجم :نتیجه گیری و پیشنهادها

5-1 مقدمه............................................................................................ 88

5-2 نتایج تحقیق................................................................................ 88

5-3محدودیتهای تحقیق........................................................................ 89

ادامه فهرست مطالب

عنوان صفحه

5-4موانع تحقیق...................................................................................... 90

5-5 پیشنهادها.......................................................................................... 90

5-5-1 پیشنهادات حاصل از یافته های تحقیق................................. 90

5-5-2 پیشنهاد برای تحقیقات آتی.......................................................... 91

فهرست منابع و مآخذ.................................................................... 92

چکیده لاتین

 فهرست جـدول‌ها

عنوان صفحه

جدول 4-1 آزمون کلموگروف - اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها مالیات75

جدول 4-2 شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای مالیات تشخیصی قبل و بعد از نظارت......... 77

جدول 4-3 آزمون کلموگروف - اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها بدهی 78

جدول 4-4 شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای بدهی معوق قبل و بعد از نظارت................. 79

جدول 4-5 آزمون کلموگروف – اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها شناسایی مالیاتی.......... 81

جدول 4-6 شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای شناسایی مالیات قبل و بعد از نظارت....... 83

جدول 4-7 توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه اول تحقیق84

جدول 4-8 آزمون ویلکاکسون برای فرضیه اول تحقیق..... 84

جدول 4-9 توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه دوم تحقیق85

جدول 4-10 آزمون ویلکاکسون برای فرضیه دوم تحقیق.... 85

جدول 4-11 توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه سوم تحقیق 86

جدول 4-12 آزمون ویلکاکسون برای فرضیه سوم تحقیق.... 86

 فهرست نمودارها

عنوان صفحه

نمودار 4-1 فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر مالیلت تشخیصی قبل از نظارت............. 76

نمودار 4-2 فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر مالیات تشخیصی بعد از نظارت............ 76

نمودار 4-3 مقایسه میانگین مالیات تشخیصی قبل وبعد از نظارت 77

نمودار 4-4 فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر بدهی معوق قبل از نظارت................... 78

نمودار 4-5 فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر بدهی معوق بعد از نظارت.................... 79

نمودار 4-6 مقایسه میانگین بدهی معوق قبل و بعد از نظارت 80

نمودار 4-7 فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر شناسایی مالیات قبل از نظارت........ 81

نمودار 4-8 فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر شناسایی مالیات بعد از نظارت.............. 82

نمودار 4-9 مقایسه میانگین شناسایی مالیات قبل و بعد از نظارت 83


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید بررسی تاثیر نظارت دیوان محاسبات بر افزایش درآمدهای مالیاتی در اس ،

  

بررسی تاثیر هوش عاطفی بر بهره وری فردی و سازمانی کارکنان اداره آموزش و پرورش

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی رشته علوم تربیتی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 143
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی علوم تربیتی


توضیحات کامل

شرح مختصر: هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه بین هوش عاطفی و بهره وری فردی و سازمانی در بین کارکنان آموزش و پرورش بود. روش انجام پژوهش توصیفی، از نوع همبستگی و جامعه­ آماری شامل کلیه­ ی کارکنان آموزش و پرورش  بود که به صورت رسمی یا پیمانی در سال 90-89 مشغول بکار بودند که تعداد آنها 120 نفر و با استفاده از جدول مرگان وجرسی با نمونه گیری تصادفی ساده 93 نفر از کارکنان را به عنوان حجم نمونه انتخاب نمودیم. ابزار جمع آوری اطلاعات شامل سه پرسشنامه یکی پرسشنامه ­ی هوش عاطفی با 25 سوال و پنج متغیر و پرسشنامه­ ی بهره­ وری فردی با 20 گویه و چهار متغیر و پرسشنامه بهره وری سازمانی با 20 سوال و چهار متغیر استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که هفت فرضیه مورد تایید قرار گرفت. همچنین بین مولفه­ های هوش عاطفی و جنسیت و سابقه کار رابطه­­ ی معنا داری وجود نداشت.

فهرست مطالب

چکیده1

فصل اول: کلیات پژوهش

1-1- مقدمه. 13

1-2- بیان مسئله. 13

1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش... 15

1-4- اهداف پژوهش... 15

1-4-1- اهداف عام. 15

1-4-2- اهداف خاص... 15

1-5- فرضیات پژوهش... 16

1-6- سوالات پژوهش... 16

1-7- تعاریف نظری و عملیاتی.. 17

1-7-1- تعاریف نظری.. 17

1-7-2- تعاریف عملیاتی.. 17

فصل دوم: ادبیات پژوهش

2-1- هوش عاطفی چیست؟. 20

2-2- اندازه گیری هوش عاطفی.. 22

2-3- آموزش و تقویت هوش عاطفی.. 23

2-4- ابعاد هوش عاطفی در مدیریت و رهبری.. 24

2-5- اهمیت هوش عاطفی در چیست؟. 26

2-6- هوش عاطفی در سازمان چگونه عمل می کند؟. 26

2-7- هوش عاطفی و عملکرد اثربخش... 27

2-8- نمودهای هوش عاطفی در محیط کاری.. 27

2-9- آموزش و یادگیری هوش عاطفی در سازمان. 29

2-10- هوش عاطفی ابزاری نوین در مدیریت بازار30

2-11- چارچوب قابلیت هوش عاطفی.. 31

2-11-1- قابلیت فردی.. 31

2-11-2- قابلیتهای اجتماعی.. 36

2-12- هوش هیجانی، رهبری فضا و عملکرد سازمانی.. 40

2-13- خوشه مدیریت بر خود ـ کنترل حالت درونی ـ تکانه ها و منابع. 42

2-13-1- خوشه آگاهی اجتماعی.. 43

2-13-2- خوشه مدیریت روابط.. 44

2-14- هوش عاطفی و پیشرفت شغلی.. 44

2-15- چگونگی استفاده از هوش عاطفی در انتخاب شغل و ارتقای شغلی.. 48

2-15-1- مرحله اول : توصیف شغل.. 48

2-15-2- مرحله دوم: انتخاب ابزار مناسب برای ارزیابی.. 49

2-15-3- مرحله سوم: ارزشیابی و معرفی افراد شایسته. 49

2-16- هوش عاطفی و آموزش... 49

2-16-1- روش های صحیح اجرای برنامه آموزش هوش عاطفی.. 51

2-17- هوش عاطفی و اصلاح مدیریت.. 51

2-18- تعلیم و آموزش هوش عاطفی.. 51

2-19- روش صحیح آموزش هوش عاطفی.. 54

2-19-1- جلب توجه مدیران. 54

2-19-2- آماده نمودن و جمع بندی اهداف برنامه. 56

2-20- رشد و توسعه هوش عاطفی.. 56

2-21- آیا هوش عاطفی در انجام وظیفه شغلی تاثیر دارد؟. 58

2-22- پیشینه پژوهش... 58

2-23- مفهوم بهره وری.. 61

2-23-1- تعریف بهره وری.. 61

2-23-2- بهره وری.. 64

2-23-3- محاسن بهره وری.. 65

2-23-4- کیفیت بهره وری.. 66

2-23-5- عوامل موثر در بهبود بهره وری.. 68

2-23-6- عوامل داخلی موثر بر بهره وری موسسات.. 69

2-23-7- عوامل خارجی موثر بر بهره وری سازمان. 69

2-23-8- عوامل بهره وری کلان. 70

2-23-9- بهره وری و اهمیت آن در سازمانهای دولتی.. 71

2-23-9-1- علل پایین بودن سطح بهره وری در سازمانهای دولتی.. 72

2-23-9-2- عوامل درون سازمانی اصلی.. 73

2-23-10- جایگاه نظام مشارکت در بهره وری سازمانی.. 74

2-23-11- فلسفه مشارکت در سازمان. 76

2-23-12- معیارهای ارزیابی جامعیت نظام مشارکت.. 77

2-23-13- نظام مشارکت و انواع آن. 78

2-23-13-1- موانع فراروی مشارکت.. 79

2-23-13-2- برنامه های مشارکت.. 79

2-23-13-3- مشارکت کارکنان از طریق نظام پیشنهادها80

2-23-13-4- مکانیسم اجرایی نظام پیشنهادها81

2-23-13-5- ساختار نظام پیشنهادها81

2-23-13-6- رشد پایین بهره وری و فروپاشی اخلاق سازمانی.. 83

2-23-14- بهره وری محصول فرهنگ سازمان. 84

2-23-15- ضرورت انسان های بهره ور88

2-23-16- قوانین ضد بهره وری.. 88

2-23-17- عوامل اقتصادی موثر در رشد بهره وری.. 89

2-23-18- انواع مهم برنامه های بهبود بهره وری.. 90

2-23-18-1- برنامه های آموزش عملی.. 90

2-23-18-2- مدیریت از طریق تجزیه و تحلیل ارزش... 90

2-23-18-3- تجزیه و تحلیل هزینه ـ فایده90

2-23-18-4- بودجه بندی بر اساس صفر. 91

2-23-19- کیفیت بهره وری.. 92

2-23-19-1- دوایر کیفیت.. 92

2-23-19-2- آموزش بهره وری.. 92

2-23-19-3- سازماندهی کار92

2-23-19-4- زمان کار92

2-23-20- مدلهای رشد بهره وری.. 92

2-23-21- چند عامل اثر گذار بر بهره وری.. 93

2-23-22- اجزاء متشکل بهره وری و اندازه گیری آنها93

2-23-22-1- بهره وری عامل سرمایه. 93

2-23-22-2- بهره وری عامل کار93

2-23-22-3- بهره وری مواد واسطه. 94

2-23-22-4- مدیریت.. 94

2-23-22-5- نیروی انسانی.. 94

2-23-22-6- منابع طبیعی.. 94

2-23-23-ساختار اساسی افزایش بهره وری.. 94

2-23-24- سطوح بهره وری.. 95

2-23-25- بهره وری کل عوامل تولید. 95

2-23-26- راههای ارتقای بهره وری نیروی کار96

2-24- شرایط انسانی و روانی.. 97

2-24-1- شرایط انسانی.. 97

2-24-2- کیفیت نیروی کار97

2-24-3- نحوه روابط انسانی.. 98

2-24-4- سیستم پرداختها98

2-24-5- شرایط روانی.. 98

2-25- مفاهیم اندازه گیری بهره وری در خدمات عمومی.. 99

2-26- سطح بهره وری.. 100

2-27- دو دیدگاه بررسی بهره وری.. 101

2-27-1- بهره وری عملیاتی.. 101

2-27-2- بهره وری مبتنی بر دانش و فرهنگ... 101

2-27-3- عامل بودن. 102

2-27-4- هدفمندی.. 102

2-27-5- ذهن و تفکر مثبت.. 102

2-28- بهره وری و اهمیت آن در سازمانهای دولتی.. 103

2-29- عوامل درون سازمانی مکمل و موثر در بهره وری.. 103

2-30- عوامل برون سازمان موثر در بهره وری.. 106

2-31- تعریف کیفیت کار108

2-32- اندازه گیری بهره وری.. 109

2-33- مشکلات بهره وری در ایران. 109

2-34- علل کاهش بهره وری.. 110

2-35- تشخیص مشکلات بهره وری.. 110

2-36- سهم علوم رفتاری در بهبود بهره وری.. 111

2-36-1- کیفیت حیات شغلی.. 111

2-36-2- ویژگیهای برنامه کیفیت حیات شغلی.. 112

2-37- راهبرد جامع برای بهبود بهره وری.. 112

2-37-1- احساس تعهد نسبت به سازمان. 113

2-37-2- راهبردهای عملی برای افزایش بهره وری منابع انسانی.. 113

2-37-3- نقش مدیریت در بهره وری.. 116

2-37-4- اقدامات مدیریتی اثربخش... 116

2-37-5- برخی تله های بهبود بهره وری.. 116

2-37-6- کمکها برای بهبود بهره وری.. 117

2-37-7- کمکهای تکنولوژیک... 117

2-37-8- کمکهای عملیاتی.. 117

2-37-9- بهبود بهره وری از طریق برنامه ریزی اثربخش... 117

2-37-10- ویژگیهای یک برنامه بهره ور118

2-37-11- سازمان بهره ور118

2-37-12- افزایش بهره وری از طریق کارکنان. 120

2-37-13- تامین منابع انسانی در خدمت بهره وری افزونتر. 120

2-37-14- طراحی مسیرهای ترقی بهره ور121

2-37-15- به کار گماری سازنده121

2-37-16- ویژگیهای یک انتصاب ثمربخش... 121

2-37-17- فنون مدیریتی برای ارتقاء بهره وری انتصابهای شغلی.. 122

2-37-18- تله های متعارف در به کارگیری کارکنان. 122

2-37-19- ارزیابی عملکرد فردی.. 123

2-37-20- برخی رهنمودهای مفید برای ارزیابی.. 123

2-37-21- برخی از مشکلات نظامهای ارزیابی.. 124

2-37-22- غنی سازی شغل.. 124

2-37-23- مشکلات غنی سازی شغل.. 124

2-38- عوامل انگیزش... 125

2-38-1- حقوق و مزایا125

2-38-2- مزایای جنبی کارکنان. 126

2-38-3- مدیریت.. 127

2-38-3-1- اقدامات مدیریتی مهم. 127

2-38-3-2- فنون رهبری.. 127

2-38-4- رهبری در مدیریت.. 128

2-38-5- ویژگیهای یک رهبر سازمانی برجسته. 128

2-38-6- سرپرستی کارکنان. 128

2-38-7- رهبری فرایند طراحی.. 129

2-38-8- ایجاد فضای روانی مناسب.. 130

2-38-9- فنون مدیریتی برای تقویت انگیزش... 130

2-39- سیستمهای نظارت.. 130

2-39-1- فنون نظارت کارآمد. 131

2-39-2- بهبود بهره وری از طریق نظارت.. 131

2-39-3- تله های معمول در راه سیستمهای نظارت.. 131

2-39-4- کاهش هزینه. 132

2-39-5- کاهش هزینه در عملیات روزانه. 132

2-39-6- کاهش هزینه از طریق طراحی با هدف تولید پذیر بودن. 133

2-39-7- کنترل پیمانکار فرعی و تامین کننده133

2-40- سنجش بهره وری تحقیق و توسعه. 133

2-40-1- فنون برآورد. 134

2-40-2- مشارکت مدیریت در برآورد. 134

2-41- سیمای سازمان بهره ور135

2-41-1- سیر تحول تاریخی بهره وری.. 137

2-41-2- بهره وری و تعالی سازمانی.. 137

2-41-3- مدیریت و بهره وری.. 139

2-41-4- تجدید ساختار سازمانی.. 139

2-41-5- سازمان شبدری.. 140

2-41-6- سازمان سه آی.. 140

2-41-7- ساختارهای جهانی.. 140

2-41-8- ساختارهای شبکه ای.. 141

2-41-9- تجدید ساختار سازمانی بهره وری.. 141

2-41-10- مقاصد و اهمیت کیفیت زندگی کاری و بهره وری.. 142

2-41-11- برنامه های بهبود کیفیت زندگی کاری.. 146

2-41-12- ارتباط با کارکنان: بررسیهای سازمانی.. 146

2-41-13- برنامه های بهبود بهره وری.. 147

2-41-14- طراحی دفاتر کار148

2-41-15- بهبود بهره وری ـ روش مدیریت فراگیر. 149

2-42- تحقیقات انجام شده149

2-42-1- تحقیقات داخلی.. 149

2-42-2- تحقیقات خارجی.. 149

2-43- رابطه بین هوش عاطفی و بهره وری فردی و سازمانی.. 150

فصل سوم: روش پژوهش

3-1- مقدمه. 152

3-2- روش پژوهش... 152

3-3- جامعه آماری.. 152

3-4- حجم نمونه و نمونه گیری.. 152

3-5- ابزار پژوهش... 152

3-6- روایی و پایایی پرسشنامه هوش عاطفی.. 154

3-7- روایی و پایایی و پرسشنامه های بهره وری فردی و سازمانی.. 154

3-8- تجزیه و تحلیل داده های پژوهشی.. 154

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

4-1- مقدمه. 156

4-2- آمار توصیفی.. 156

4-3- آمار استنباطی.. 186

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

5-1- بحث.. 194

5-2- نتیجه گیری.. 194

5-3- محدودیت ها196

5-4- پیشنهادات کاربردی.. 196

5-5- پژوهش آتی.. 197

فهرست منابع و مآخذ. 198

پیوست ها

پرسشنامه هوش عاطفی.. 200

پرسشنامه بهره وری سازمانی.. 202

پرسشنامه بهره وری فردی.. 204

چکیده لاتین.. 206

 فهرست جداول

 جدول2-1- تابعیت های فردی و قابلیت های اجتماعی.. 33

جدول3-1- شماره گویه های متغیرهای هوش عاطفی.. 152

جدول3-2- شماره گویه های متغیر بهره وری فردی.. 153

جدول3-3- شماره گویه های متغیر بهره وری سازمانی.. 154

جدول4-1- توزیع فراوانی، احساسات خودرا شناخته و برآن تسلط دارم.156

جدول4-2- نقاط ضعف خود را همانند نقاط قوت بیان می کنم.158

جدول4-3- توزیع فراوانی، احساس مفید بودن و توانمندی دارم.158

جدول 4-4- توزیع فراوانی، کارها را بدون دستپاچگی انجام می دهم.160

جدول4-5- توزیع فراوانی، به راحتی مسئولیتهای جدید را می پذیرم.161

جدول4-6- توزیع فراوانی، صداقت و درستکاری را با عمل خود ترویج می دهم.161

جدول4-7- توزیع فراوانی، در استفاده از فرصتها مهارت خوبی دارم.163

جدول4-8- توزیع فراوانی، تغییر و تحولات جدید را به صورت عقلایی می پذیرم.163

جدول4-9- توزیع فراوانی، همواره ایده های بکر و جدید ارائه می دهم.164

جدول4-10- توزیع فراوانی، همواره با آرمانهای سازمان همسو هستم.166

جدول4-11- توزیع فراوانی، شکست را مقدمه پیروزی قرار می دهم.166

جدول4-12- توزیع فراوانی، مهارت رفع موانع تغییر را دارم.167

جدول4-13- توزیع فراوانی، احساسات دیگران را در تصمیمات خود لحاظ می کنم.169

جدول4-14- توزیع فراوانی، از تفویض اختیار به زیردستان خود استفاده می کنم.169

جدول4-15- توزیع فراوانی، مقید به رضایت مشتریان به صورت عقلایی هستم.170

جدول4-16- توزیع فراوانی، با فرهنگ های مختلف افراد سازگار می شوم.172

جدول4-17- توزیع فراوانی، مخالفتها را با گفتگو تبدیل به موافقت می کنم.172

جدول4-18- توزیع فراوانی، به دیگران قوت قلب می دهم.173

جدول4-19- توزیع فراوانی، از ارتباطات برای قانع کردن دیگران استفاده می کنم.174

جدول4-20- توزیع فراوانی، به شکل غیرمستقیم دیگران را تحت تأثیر قرار می دهم.175

جدول4-21- توزیع فراوانی، شنونده خوب و صبوری هستم.176

جدول4-22- توزیع فراوانی، با همکاری از طریق روابط دوستانه کارها را انجام می دهم.177

جدول4-23- توزیع فراوانی، دیگران را در کارها مشارکت می دهم.178

جدول4-24- توزیع فراوانی، در ایجاد انرژی جمعی برای کار مهارت خوبی دارم.179

جدول4-25- توزیع فراوانی گویه های متغیر تعهد فردی.. 180

جدول4-26- توزیع فراوانی گویه های متغیر ارتقاء توانایی.. 182

جدول4-27- توزیع فراوانی گویه های متغیر کیفیت انجام کار182

جدول4-28- توزیع فراوانی گویه های متغیر آموزش کارکنان. 183

جدول4-29- توزیع فراوانی گویه های متغیر مشارکت کارکنان. 184

جدول4-30- توزیع فراوانی گویه های متغیر کارایی سازمان. 184

جدول4-31- توزیع فراوانی گویه های متغیر رضایت کارمندان. 185

جدول4-32- آزمون ضریب همبستگی فرضیه یک... 186

جدول4-33- آزمون ضریب همبستگی فرضیه دو. 186

جدول4-34- آزمون ضریب همبستگی فرضیه سوم. 186

جدول4-35- آزمون ضریب همبستگی فرضیه چهار187

جدول4-36- آزمون گاما فرضیه پنج.. 187

جدول4-37- آزمون گامافرضیه شش... 187

جدول4-38- آزمون گاما فرضیه هفت.. 187

جدول4-39- آزمون T دو گروه مستقل فرضیه نه. 188

جدول4-40- آزمون T دو گروه مستقل فرضیه 10. 188

جدول4-41- آزمون T دو گروه مستقل فرضیه 11. 188

جدول4-42- آزمون تحلیل واریانس فرضیه 12. 188

جدول4-43- آزمون تحلیل واریانس فرضیه 13. 188

جدول4-44- آزمون تحلیل واریانس فرضیه 14. 189

جدول4-45- آزمون ضریب همبستگی فرضیات فرعی پژوهش... 190

جدول4-46- ANOVA.. 190

جدول4-47- رگرسیون گام به گام متغیرهای پژوهش... 191

جدول4-48- آمار توصیفی متغیرهای پژوهش... 192

 فهرست نمودار

 نمودار2-1- یک الگوی ادغام شده در مورد عوامل موثر بر بهره وری.. 69

نمودار2-2- ساختار سازمانی نظام مشارکت.. 83

نمودار2-3- برنامه های بهبود بهره وری و کیفیت زندگی کاری.. 145

نمودار4-1- توزیع فراوانی، احساسات خودرا شناخته و برآن تسلط دارم.157

نمودار 4-2- نقاط ضعف خود را همانند نقاط قوت بیان می کنم.158

نمودار 4-3- توزیع فراوانی، احساس مفید بودن و توانمندی دارم.159

نمودار 4-4- توزیع فراوانی، کارها را بدون دستپاچگی انجام می دهم.160

نمودار 4-5- توزیع فراوانی، به راحتی مسئولیتهای جدید را می پذیرم.161

نمودار 4-6- توزیع فراوانی، صداقت و درستکاری را با عمل خود ترویج می دهم.162

نمودار 4-7- توزیع فراوانی، در استفاده از فرصتها مهارت خوبی دارم.163

نمودار 4-8- توزیع فراوانی، تغییر و تحولات جدید را به صورت عقلایی می پذیرم.164

نمودار 4-9- توزیع فراوانی، همواره ایده های بکر و جدید ارائه می دهم.165

نمودار 4-10- توزیع فراوانی، همواره با آرمانهای سازمان همسو هستم.166

نمودار 4-11- توزیع فراوانی، شکست را مقدمه پیروزی قرار می دهم.167

نمودار 4-12- توزیع فراوانی، مهارت رفع موانع تغییر را دارم.168

نمودار 4-13- توزیع فراوانی، احساسات دیگران را در تصمیمات خود لحاظ می کنم.169

نمودار 4-14- توزیع فراوانی، از تفویض اختیار به زیردستان خود استفاده می کنم.170

نمودار 4-15- توزیع فراوانی، مقید به رضایت مشتریان به صورت عقلایی هستم.171

نمودار 4-16- توزیع فراوانی، با فرهنگ های مختلف افراد سازگار می شوم.172

نمودار 4-17- توزیع فراوانی، مخالفتها را با گفتگو تبدیل به موافقت می کنم.173

نمودار 4-18- توزیع فراوانی، به دیگران قوت قلب می دهم.174

نمودار 4-19- توزیع فراوانی، از ارتباطات برای قانع کردن دیگران استفاده می کنم.175

نمودار 4-20- توزیع فراوانی، به شکل غیرمستقیم دیگران را تحت تأثیر قرار می دهم.176

نمودار 4-21- توزیع فراوانی، شنونده خوب و صبوری هستم.177

نمودار 4-22- توزیع فراوانی، با همکاری از طریق روابط دوستانه کارها را انجام می دهم.178

نمودار 4-23- توزیع فراوانی، دیگران را در کارها مشارکت می دهم.179

نمودار 4-24- توزیع فراوانی، در ایجاد انرژی جمعی برای کار مهارت خوبی دارم.180


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید بررسی تاثیر هوش عاطفی بر بهره وری فردی و سازمانی کارکنان اداره آ ،

  

ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی

یکی از اقسام شرط فعل، شرط ترک فعل حقوق است، مقصود از آن، انجام ندادن اعمال حقوقی همچون اجاره یا بیع و یا عمل فسخ می باشد که در ضمن عقدی شرط ترک آنها شده است موضوع اصلی این مقاله بحث از ضمانت اجرای تخلف از این شروط می باشد،


مشخصات فایل

تعداد صفحات 45
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی فقه و حقوق اسلامی


توضیحات کامل

یکی از اقسام شرط فعل، شرط ترک فعل حقوق است، مقصود از آن، انجام ندادن اعمال حقوقی همچون اجاره یا بیع و یا عمل فسخ می باشد که در ضمن عقدی شرط ترک آنها شده است. موضوع اصلی این مقاله بحث از ضمانت اجرای تخلف از این شروط می باشد، در واقع پرسش اصلی این است که اثر حقوقی مخالفت با مفاد چنینی شروطی از نظر فقهی و حقوقی چیست؟ آیا در این موارد باید احکام عمومی ضمانت اجرایی امتناع از شرط فعل را اعمال نمود؟ یا اینکه برای این نوع شروط باید ضمانت اجرایی خاصی در نظر گرفت؟ مدعی این نوشتار این است که در این نوع از شروط، ضمانت اجرایی خاصی وجود دارد که امری متفاوت با احکام عمومی مخالفت با شرط فعل می باشد و این ضمانت اجرا عبارت است از بطلان یا عدم نفوذ عمل حقوقی که شرط ترک آن شده و این ادعا توسط ادله چهارگانه در این مقاله، به اثبات رسیده است. در بررسی حقوقی مسئله مذکور با الغای خصوصیت از مواد قانون مدنی، وجود ضمانت اجرای خاص، به غیر از مواد حاکم بر تخلف از شرط ترک فعل، ثابت گشته است.

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

الف. نظریه بطلان عمل حقوقی مخالف باشرط ترک فعل حقوقی

1. شرط عدم اعمال خیار مجلس

نقد وبررسی

2. شرط عدم اجاره عین مستاجره

نقد وبررسی

3. شرط عدم نکاح

نقد و بررسی

ب. تحلیل حقوقی

اول. صحت یا عدم صحت شرط ترک فعل حقوقی

دوم. وضعیت قوانین حقوقی

نتیجه گیری

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی فقه و حقوق اسلامی شرط ترک ،

  

بررسی و مقایسه ی بازیهای سنتی و مدرن و تاثیر آن بر رشد کودک

در این پژوهش ما به بررسی بازیهای سنتی و مدرن می پردازیم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 107
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی علوم تربیتی


توضیحات کامل

در این پژوهش ما به بررسی بازیهای سنتی و مدرن می پردازیم. درفصل اول به کلیات پژوهش اشاره میشود و درفصل دوم ادبیات پژوهش و مباحث نظری پژوهش همراه با معرفی بازیهای سنتی و مدرن و تاثیر آن بر رشد کودک مورد بررسی واقع میشود. در فصل سوم روش پژوهش و روش گردآوری اطلاعات بیان میشود و درفصل آخر به جمع بندی مطالب ذکر شده پرداخته میشود. هدف این پژوهش معرفی بازیهای سنتی و مدرن و مقایسه آنها بایکدیگر و تاثیر آنها بر رشد و تربیت کودک میباشد. و روش این پژوهش بر اساس موضوع انتخاب شده از نوع توصیفی می باشد. در این پژوهش از منابع کتابخانه ای و سایتهای علمی مختلف برای مطالعه اطلاعات موجود در زمینه بازیهای سنتی و مدرن و تاثیر آن بر رشد کودک استفاده شده است. این پژوهش به این نتیجه رسید که بازی‌ها به طور عام دارای یک بار فرهنگی هستند که چه در عصر حاضر و چه در گذشته با هدف پرکردن اوقات فراغت انسان طراحی شده‌اند. بازی های سنتی و رایانه ای در عصر جدید دو رقیب در کنار هم هستند که هرکدام دارای مزایا و معایبی میباشند که در این پژوهش به بیان این مزایا و معایب پرداخته میشود و بیان میکند که از نظر روحی و اخلاقی و رشد شخصیتی بازیهای سنتی بر بازیهای کامپیوتری و رایانه ای برتری دارد.

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات پژوهش

1-1- مقدمه2

1-2- بیان مسئله4

1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش4

1-4- اهداف پژوهش5

1-4-1- هدف اصلی:5

1-4-2- اهداف فرعی:5

1-5- سوالات پژوهش6

1-6- معرفی اصطلاحات:6

 فصل دوم: ادبیات پژوهش

2-1- مقدمه9

2-2- بازیهای بومی و محلی9

2-3- بازیهای رایانه ای:12

2-3-1- دسته‌بندی بازی‌های رایانه‌ای12

2-3-2- تاریخچه بازیهای رایانه ای:14

2-4- شرح برخی از بازیهای سنتی مشترک در اکثر نقاط ایران18

2-5- شرح برخی از بازی های محلی مناطق مختلف31

2-5-1- بوشهر31

2-5-2- فارس37

2-5-3- اصفهان37

2-5-4- کامیاران38

2-5-5- خراسان شمالی39

2-6- اسامی برخی دیگر از بازی های سنتی41

2-7- گذری بر ورزشهای مدرن و سنتی43

2-8- نقش بازی در زندگی کودک45

2-9- نقش بازی در رشد اجتماعی کودک :45

2-10- نقش بازی در رشد عاطفی کودک :46

2-11- نقش بازی در رشد ذهنی کودک :46

2-12- نقش بازی در رشد حرکتی کودک47

2-13- اهمیت بازی در رشد عاطفی - اجتماعی کودک47

2-14- ارزش های بازی48

2-15- انواع بازی های مورد علاقه کودکان49

2-16- انواع بازی50

2-17- تفاوت بازیهای سنتی و رایانه ای52

2-18- رونق دوباره بازی‌های بومی و محلی55

2-19- مدرنیته بازی‌های قدیمی را از یاد برده است55

2-20- فناوری‌های نوین و بازی‌های سنتی و بومی56

2-21- جایگزینی بازیهای رایانه ای و الکترونیکی با بازیهای بومی و محلی56

2-22- از انتقال فرهنگ بازی‌های سنتی تا هیجان کاذب بازی‌های رایانه ای58

2-23- بازی ها و ایجاد خلاقیت در کودک62

2-24- مقایسه بازیهای سنتی در ایران و سایر کشورها65

2-25- بازی های رایانه ای و تأثیرات آن ها در کودکان و نوجوانان68

2-25-1- عوارض نامطلوب ناشی از بازی های رایانه ای68

2-25-2- مزایای بازی های رایانه ای69

2-26- پیامدها و آثار منفی بازی های رایانه ای69

2-27- صدمات بازیهای کامپیوتری بر کودکان و نوجوانان و راه حل ها:75

2-27-1- بازیهای رایانه ای و تأثیر آن بر عملکرد مغز77

2-27-2- فراگیری رفتار تهاجمی و پرخاشگرانه78

2-28- تأثیرات مثبت بازی‌های رایانه‌ای:82

2-29- پیشینه پژوهش83

2-29-1- تحقیقات داخلی83

2-29-2- تحقیقات خارجی84

 فصل سوم: روش پژوهش

3-1- مقدمه88

3-2-88

3-3- روش تحقیق:88

3-4- روش گردآوری اطلاعات88

 فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری

4-1- مقدمه90

4-2- تفاوت ها90

4-3- شباهت ها91

4-4- نتیجه گیری و جمع بندی91

4-5- پیشنهادات94

4-5-1- پیشنهادات پژوهشی94

4-5-2- پیشنهادات کاربردی94

4-6- محدودیت های پژوهش95

منابع و ماخذ.. 96


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید بررسی و مقایسه ی بازیهای سنتی و مدرن و تاثیر آن بر رشد کودک بازی ،

  

تحقیق دیه

تدوین و تفسیر اصول و قوانین حاکم بر جرایم و مجازات ها در حقوق اسلام امروزه بیش از هر زمان دیگر ضروری به نظر می رسد این اصول و قواعد از آغاز پیدایش دین اسلام در منابع اصلی حقوق اسلامی یعنی کتاب و سنت وجود داشته و حاکمان باید با توجه به رعایت عدالت قضائی و بهره گیری از این کتاب و سنت و همچنین رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران با مجرمین و بزهکاران رفت


مشخصات فایل

تعداد صفحات 85
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی فقه و حقوق اسلامی


توضیحات کامل

افراد از طریق اجتماعی شدن خود را با احتیاجات و خصوصیات جامعه تطبیق میدهند اما اجتماعی شدن در گروههای مختلف اجتماعی صورت میگیرد و میدانیم که احتیاجات خواستها و ارزشهای گروهها یکسان نیست. به این ترتیب ممکن است دو نفر در دو گروه مختلف اجتماعی کاملاً « اجتماعی » شده باشد ولی ارزشها، خواستها و بطور کلی رفتار اجتماعی آنها با یکدیگر متفاوت باشد. بعلاوه در گروههای که اعضا خود را در جهت ارزشهای مطلوب اجتماعی تربیت می کنند اجتماعی شدن همیشه به طور کامل صورت نمی گیرد.

از طرف دیگر ممکن است به علت وجود گروههای ضد اجتماعی در جحوار گروههای اجتماعی، اعضاء گروههای اخیر معیارها و ضوابط رفتارهای خود را از گروههای ضد اجتماعی کسب کنند و رفتارهای ضد اجتماعی داشته باشند. اگر اکثر اعضاء یک جامعه در شرایط عادی ازای تکاب جرم و تعدی و تجاوز نیست به حقوق یکدیگر خود داری می کنند این بدان جهت است که از آغاز کودکی رفتارهای مورد قبول را فرا گرفته در گروههای جامعه « اجتماعی » شده اند پس به همان اندازه که « اجتماعی شدن » در شرایط بهتر جامعه صورت می گیرد از نیاز به اجرای مقررات جرائی و مجازاتهای سخت کاسته می شود. با توجه به مراتب فوق به نظر می رسد که احتمالاً با پیشرفت جوامع و تقویت احساس اعتماد و اطمینان در اعضاء جامعه از شدت و سختی مجازاتها و مقررات جزائی کاسته شده و نیز جامعه از مجازات کردن متهم که تا حد زیادی میراث دوران انتقام جوئی فردی است متوجه اصلاح حال مجرم می گردد. و مخصوصاً سهم خود جامعه و محیطهای خاص آن در تربیت برهکاران شناخته می شود و کوشش جدی تر در اصلاح آن دسته از شرایط اجتماعی که افراد به ارتکاب جرم و ادار می کنند بعمل می آید.

تدوین و تفسیر اصول و قوانین حاکم بر جرایم و مجازات ها در حقوق اسلام امروزه بیش از هر زمان دیگر ضروری به نظر می رسد این اصول و قواعد از آغاز پیدایش دین اسلام در منابع اصلی حقوق اسلامی یعنی کتاب و سنت وجود داشته و حاکمان باید با توجه به رعایت عدالت قضائی و بهره گیری از این کتاب و سنت و همچنین رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران با مجرمین و بزهکاران رفتار کند و برای اصلاح مجرمین و بزهکاران مجازات های مقرر شده را اعمال کند تا بتوانیم با یاری خداوند جامعه ای پاک و سالم داشته باشیم دیه یکی از این مجازات های مالی است که به منظور اعمال بر مجرمین تعیین شده که این جانب به عنوان موضوع کار تحقیق خود انتخاب نموده ام 

فهرست مطالب

-1 مقدمه

1-2 تاریخچه دیه

1-3 پیدایش دیه اختیاری

1-4 فلسفه دیه

1-5 تعاریف دیه

1-6 اسباب و جوب دیه

1-7 دیه غرامت است یا کیفر

1-8 تفاوت دیه با مجازات مالی

1-9 تفاوت دیه با ارش و جبران خسارت

1-10 موارد قانونی پرداخت دیه

1-11 مسئولیت دولت در پرداخت دیه و خسارت

1-12 بررسی ماهیت حقوقی دیه عاقله

1-13 عاقله و مسئولیت پرداخت دیه

1-14 انتخاب نوع دیه در مواردی که بیت المال مسئول پرداخت دیه باشد

1-15 علت پذیرش ضمان عاقله در حقوق اسلام

1-16 مسئولیت عاقله در صورت تعدد و تقسیم دیه

1-17 مسئولیت عاقله در کرو لال بودن جانی

1-18 کیفیت تقسیط دیه بر خویشاوندان

1-19 وراث دیه

1-20 پدر که قاتل فرزند است از میراث سهم ندارد

فصل دوم

ارکان دیه

1-2 دیه زن

2-1-1 حکمت تفاوت دیه زن و مرد

2-1-2 تساوی زن و مرد تا میزان ثلث دیه کامل

2-2 دیه در قتل عمد

2-2-1 مهلت اداء دیه در قتل عمد

2-2-2 مسئول پرداخت دیه در قتل عمد

2-3 قتل شبه عمد

2-3-1مقدار دیه در قتل شبه عمد

2-3-2 مسئول پرداخت دیه در شبه عمد

2-3-3 مهلت پرداخت دیه در قتل شبه عمد

2-4 دیه قتل خطار محض

2-4-1 مهلت اواء دیه در قتل خطار محض

2-4-2 مسئول پرداخت دیه در قتل خطار محض

2-5 موجبات ضمان و مسئول پرداخت دیه

2-6 اقسام جنایت علیه عضوها

2-6-1 مهلت پرداخت دیه اعضا

2-6-2 عدم تداخل دیات اعضا

2-6-3 تداخل دیات اطراف

2-6-4 تداخل دیات مدافع

2-6-5 تداخل دیات زخمها

2-6-6 تداخل دیات غیر نفس در دیه نفس

2-7 اعضایی که دیه مقدر دارند

2-7-1 دیه موی سر

2-7-2 دیه چشم

2-7-3 دیه بینی

2-7-4 دیه گوش

2-7-5 دیه لب

2-7-6 دیه زبان

2-7-7 دیه دندان

2-7-8 دیه گردن

2-7-9 دیه فک

2-7-10 دیه دست

2-7-11 دیه انگشتان دست

2-7-12 دیه ناخن

2-7-13 دیه ستون فقرات

2-7-14 دیه نخاع

2-7-15 دیه بیضه

2-7-16 دیه آلت تناسلی مرد

2-7-17 دیه قطع پا

2-7- 18 دیه دنده ها

2-7-19 دیه استخوان ترقوه

2-7-20 دیه شفران

2-7-21 دیه قطع موقع بالاتر از فرج

2-7-22 افضا

2-7-23 باسن ها

2-7-24 شکستن استخوان نشیمنگاه

2-7-25 دیه ازاله بکارت و پاره کردن مثانه دختر

2-7-26 دیه استخوانها

2-8 جنایت بر منافع اعضا

2-8-1 دیه عقل

2-8-2 دیه حس شنوایی

2-8-3 دیه حس بینائی

2-8-4 دیه حس بویایی

2-8-5 دیه حس چشایی

2-8-6 دیه صوت و گویایی

2-9 دیه زخمهای سر و صورت

2-10 دیه جنایاتی که باعث تغییر رنگ پوست می شود.

2-11 دیه سقط جنین:

2-11-1 دیه جنین متکون از زنا

2-11-2 دیه جنین کافرذمی

2-11-3 کفاره سقط جنین

2-12 دیه جنایت بر مرده

2-13 دیه جنایت بر حیوان

2-14 تغلیط دیه

2-14-1 دیه قتل در ماههای حرام

2-14-2 حکم قتل در حرم مکه

2-14-3 حکم قتل در حرم مدینه و دیگر مشاهد مشرفه

2-14-4 اجتماع دو سبب تغلیظ

2-14-5 حکم تغلیظ بر جنایت بر اعضا

2-14-6 تغلیظ در قتل اقارب

2-14-7 تغلیظ دیه در فقه اهل سنت

فصل سوم:

3-1 خسارت مازاد بر دیه

3-1-1 نظر امام خمینی (ره)

3-1-2 نظر حضرت آیت الله اراکی

3-1-3 نظر حضرت آیت الله بهجت

3-1-4 نظر حضرت آیت الله گپایگانی

3-1-5 نظر حضرت آیت الله تبریزی

3-1-6 نظر حضرت آیت الله خامنه ای

3-1-7 نظر حضرت آیت الله لنکرانی

3-1-8 نظر حضرت آیت الله صانعی

3-1-9 نظر حضرت آیت الله شیرازی

3-1-10 نظر حضرت آیت الله موسوی اردبیلی

3-1-11 نظر حضرت آیت الله سید محمد شاهرودی

3-1-12 نظر حضرت آیت الله سید محمد مظاهری

3-1-13 نظر حضرت آیت الله سید محمد مرعشی

3-1-14 نظر حضرت آیت الله سید محمد گرامی

3-1-15 نظر حضرت آیت الله سید محمد تبریزی

نتیجه

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید تحقیق دیه دیه فقه و حقوق اسلامی حقوق ،

  

بررسی تاثیر عوامل فرهنگی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی رشته علوم تربیتی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 477
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی علوم تربیتی


توضیحات کامل

فهرست مطالب

چکیده 1

فصل اول: کلیات پژوهش 1

1-1 مقدمه 1

1-2 بیان مسئله 3

1-3 اهمیت پژوهش 7

1-4 اهداف تحقیق : 9

1-4-1 هدف کلی 9

1-4-2 اهداف جزئی 9

1-5 سوالات پژوهش 10

1-6 فرضیات پژوهش 11

1-7 تعاریف عملیاتی 12

1-8 تعاریف ، اصطلاحات و واژه های کلیدی تحقیق 12

1-9 خلاصه فصل 14

فصل دوم: ادبیات پژوهش 16

2-1 مقدمه: 16

2-2 تاریخچه پیدایش آموزش و پرورش دراسلام و ایران 19

2-3 تاریخچه ظهور و تکوین آموزش و پرورش دوره متوسطه 27

2-4 مزایای طرح جدید دوره متوسطه 29

2-5 دلایل اولویت اجرای طرح جدید متوسطه 30

2-6 اهداف دوره متوسطه 31

2-7 پژوهش های انجام یافته 33

2-8 تحقیقات انجام گرفته در ایران 33

2-9 تحقیقات انجام گرفته در خارج 35

2-10 مقالات ترجمه شده 37

2-10-1 اثرات جامعه در آموزش و پرورش 37

2-10-2 تاثیرات خانواده درآموزش و پرورش 38

2-10-3 چرا نقش خانواده در آموزش مهم است؟ 40

2-10-4 چه شواهدی دال بر وجود اهمیت نقش مشارکت خانواده ها در آموزش وجود دارد؟ 41

2-10-5 حلقه ی دوستان در محیط آموزش 42

2-11 نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 44

2-11-1 تعریف نظری موضوع : 45

2-11-2 پیشینه نظری موضوع 45

2-11-3 خانواده به عنوان معلم و الگو 55

2-11-4 خانواده به عنوان کانون محبت و امنیت 55

2-11-5 نقش خانواده در یادگیری دانش آموزان 56

2-11-6 نقش والدین در پیشرفت تحصیلی فرزندان 66

2-11-7 تاثیر عوامل خانوادگی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 80

2-11-8 نقش سواد والدین در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 86

2-11-9 نقش و تأثیر والدین - خصوصاً سواد آنها - بر پیشرفت تحصیلی فرزندان 92

2-11-10 نقش والدین در موفقیت های تحصیلی ورفتاری فرزندان 95

2-11-11 عوامل موثر در ترک تحصیل دانش آموزان 99

2-11-12 شرایط اقتصادی خانواده و نقش آن در پیشرفت تحصیلی یا ترک تحصیل دانش آموزان 100

2-11-13 سیستم آموزشی غلط و محافظه کارانه خانواده و مدرسه 105

2-12 بررسی تاثیر ارتباط مستمر اولیا و مربیان در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 111

2-13 نقش خانواده در مدرسه 117

2-14 نقش اجتماع در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 119

2-14-1 جایگاه مشاوره در پیشرفت تحصیلی و رشد همه جانبه عاطفی و اجتماعی دانش آموزان دوره ی عمومی 121

2-14-2 نقش مشاوران درتأمین بهداشت روانی دانش آموزان 133

2-14-3 نقش مشاوره در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 139

2-14-4 نقش فرهنگ در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 141

2-15 تاثیر مدرسه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 143

2-15-1 ویژگیهای دبیران دوره متوسطه 148

2-15-2 برنامه های درسی دوره متوسطه 153

2-15-3 برنامه های درسی(تعاریف، طول مدت تحصیلی و واحدهای درسی) 155

2-15-4 بررسی جو روانی - اجتماعی کلاس و تأثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 158

2-16 نقش انگیزش در یادگیری‌ و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 168

2-16-1 روشهای ایجاد انگیزه و رغبت دانش آموزان به درس ، کلاس و مدرسه توسط معلم 173

2-16-2 تأثیر انگیزش در آموزش و پرورش و کلاس درس، پیشنهاداتی به معلمان 178

2-17 عوامل موثر بر نشاط دانش آموزان در کلاس درس 182

2-18 تاثیر نقش مشاور در مدرسه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 185

2-18-1 وظلیف کادر آموزشی و اداری مدرسه در قبال مشاوره و راهنمایی 202

2-18-2 نقش انتظارات معلم در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 204

2-18-3 نقش‌ معلم‌ در ‌بهداشت ‌روانی ‌دانش آموزان و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی آنها 207

2-19 راهکارهای ایجاد انگیزه در دانش آموزان و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی 212

2-20 نقش ارتباط سالم در رشد اخلاقی و موفقیت تحصیلی دانش آموزان 221

2-21 تاثیر دوستان در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان 239

2-21-1 دوستان ناباب 239

2-21-2 تاثیر همکاری و رقابت در پیشرفت تحصیلی 240

2-22 جامعه شناسی آموزش و پرورش 244

2-22-1 آموزش و پرورش در جامعه شناسی دورکیم 244

2-22-2 آموزش و پرورش در جامعه شناسی ماکس وبر 257

2-22-3 آموزش و پرورش از دیدگاه مانهایم 263

2-22-4 رویکردهای نوین در جامعه شناسی آموزش و پرورش 266

2-22-5 نظریه های آموزش و پرورش آموزشگاهی 267

2-23 افت تحصیلی و راهکارهای مقابله با آن 267

2-23-1 عوامل تاثیر گذار در افت تحصیلی 269

2-23-2 راههای جلوگیری از افت تحصیلی 270

2-23-3 خسارت‌های ناشی از افت‌ تحصیلی: 273

2-23-4 عوامل موثر بر افت تحصیلی 274

2-23-5 افت تحصیلی و روشهای ایجاد انگیزه درسی در دانش آموزان 280

2-23-6 نقش انگیزش درپیشرفت تحصیلی دانش آموزان ویادگیری آنها و متعاقب آن کاهش افت تحصیلی 284

2-23-7 افت تحصیلی، و وظیفه والدین در برابر دانش آموزان 290

‌2-24 نتیجه‌گیری و راهکارها 294

2-25 پیشنهادات 298

2-26 خلاصه فصل 301

فصل سوم: روش تحقیق 303

3-1 مقدمه 303

3-2 تجزیه و تحلیل داده ها 303

3-3 روش پژوهش 303

3-4 جامعه آماری 304

3-5 نمونه گیری 304

3-6 ابزار پژوهش 304

3-7 سنجش روائی و پایایی پرسش نامه 305

3-7-1 سنجش روایی 305

3-7-2 سنجش پایایی 305

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها 308

4-1 مقدمه 308

4-2 آمار توصیفی 309

4-3 آمار استنباطی 333

فصل پنجم: خلاصه و نتیجه گیری 339

5-1 تحلیل کلی مطالب 339

5-2 خلاصه و نتیجه گیری کلی 377

5-2-1 خلاصه 377

5-2-2 نتیجه گیری 381

5-3 محدودیت های تحقیق 384

5-4 پیشنهادات 384

فهرست منابع و مآخذ 387

پیوست ها 392

پرسشنامه 393

Abstract 395

فهرست جداول

جدول3-1: ضرایب آلفا برای مقیاسهای پژوهش 306

جدول3-2: گویه های متغیرهای پژوهش 306

جدول4-1: تشویقهای والدین در علاقه شما به درس خواندن تا چه حدود موثر بوده است؟ 309

جدول4-2: آیا وضعیت درس شما برای والدینتان اهمیت دارد؟ 310

جدول4-3: تا چه اندازه والدین شما بر درس خواندن شما نظارت دارند؟ 311

جدول4-4: تا چه اندازه والدینتان برای آگاهی از تحصیل شما به مدرسه مراجعه می کنند؟ 312

جدول4-5: تشویق معلمان در علاقه شما به درس خواندن موثر است؟ 313

جدول4-6: وضعیت ظاهر معلم در نحوه درس خواندن شما موثر است؟ 314

جدول4-7: نحوه تدریس معلم در پیشرفت تحصیلی شما موثر است؟ 315

جدول4-8: نحوه برخورد معلم در کلاس در پیشرفت شما موثر است؟ 316

جدول4-9: سختگیری اولیاء مدرسه در پیشرفت تحصیلی شما چقدر موثر است؟ 317

جدول4-10: فضای آموزشی آموزشگاه در درس خواندن شما موثر است؟ 318

جدول4-11: اگر کلاس شما به تجهیزات آموزشی مجهز باشد در پیشرفت شما موثر است؟ 319

جدول4-12: توجه دوستانتان در پیشرفت شما تا چه حد موثر است؟ 320

جدول4-13: اگر به مشکل درسی برخورد کنید جهت رفع آن تا چه حد از دوستانتان کمک می گیرید؟ 321

جدول4-14: نمره های خوب در گرفتن رتبه های بهتر چقدر به شما نیرو می دهد؟ 322

جدول4-15: رقابت با بچه های کلاس چقدر در پیشرفت شما موثر است؟ 323

جدول4-16: وقتی در امتحانات نمره خوبی می گیرید چقدر آن را به حساب توانایی خود می گذارید؟ 324

جدول4-17: وقتی نمره خوبی می گیرید تا چه حد با علاقه بیشتری درس می خوانید؟ 325

جدول4-18: برای موفقیت در امتحانات چقدر درس می خوانید؟ 326

جدول4-19: چقدر در امتحانات به هوش و استعداد خود اطمینان دارید؟ 327

جدول4-20: انگیزه بخشیدن دیگران در پیشرفت شما موثر است؟ 328

جدول4-21: نمره های خوب در گرفتن رتبه های بهتر چقدر به شما نیرو می دهد؟ 329

جدول4-22: تا چه اندازه موفقیت تحصیلی خود را در پیشرفت جامعه موثر می دانید؟ 330

جدول4-23: مطالب آموزشی رسانه ها تا چه حد در پیشرفت شما نقش داشته است؟ 331

جدول4-24: تا چه اندازه مسئولین در جهت رفع معایب درسی هر ساله اقدام می کنند؟ 332

جدول4-25: آزمون ضریب همبستگی پیرسون . فرضه 1 333

جدول4-26: آزمون ضریب همبستگی پیرسون . فرضیه 2 333

جدول4-27: آزمون ضریب همبستگی پیرسون . فرضیه 3 334

جدول4-28: آزمون ضریب همبستگی پیرسون . فرضیه 4 334

جدول4-29: ضریب همبستگی بین عوامل اجتماعی و پیشرفت تحصیلی 335

جدول4-30: ضریب استاندارد و غیر استاندارد پیش بینی پیشرفت تحصیلی بر اساس عوامل اجتماعی 335

جدول4-31: ضریب همبستگی چندگانه بین عوامل اجتماعی با پیشرفت تحصیلی در رگرسیون گام به گام 336

جدول4-32: تحلیل واریانس رگرسیون گام به گام برای پیش بینی پیشرفت تحصیلی بر اساس مولفه های عوامل اجتماعی 337

جدول5-1: منبع کنترل و ثبات 355

جدول5-2: نظریه دوئک و لگت درباره رابطه بین نظریه های ناآشکار و هوش و الگوهای رفتار تسلط و انواع درماندگی 358

فهرست نمودار

نمودار4-1: تشویق­های والدین در علاقه شما به درس خواندن تا چه حدود موثر بوده است؟ 309

نمودار 4-2: آیا وضعیت درس شما برای والدینتان اهمیت دارد؟ 310

نمودار 4-3: تا چه اندازه والدین شما بر درس خواندن شما نظارت دارند؟ 311

نمودار 4-4: تا چه اندازه والدینتان برای آگاهی از تحصیل شما به مدرسه مراجعه می کنند؟ 312

نمودار 4-5: تشویق معلمان در علاقه شما به درس خواندن موثر است؟ 313

نمودار 4-6: وضعیت ظاهر معلم در نحوه درس خواندن شما موثر است؟ 314

نمودار 4-7: نحوه تدریس معلم در پیشرفت تحصیلی شما موثر است؟ 315

نمودار 4-8: نحوه برخورد معلم در کلاس در پیشرفت شما موثر است؟ 316

نمودار 4-9: سختگیری اولیاء مدرسه در پیشرفت تحصیلی شما چقدر موثر است؟ 317

نمودار 4-10: فضای آموزشی آموزشگاه در درس خواندن شما موثر است؟ 318

نمودار 4-11: اگر کلاس شما به تجهیزات آموزشی مجهز باشد در پیشرفت شما موثر است؟ 319

نمودار 4-12: توجه دوستانتان در پیشرفت شما تا چه حد موثر است؟ 320

نمودار 4-13: اگر به مشکل درسی برخورد کنید جهت رفع آن تا چه حد از دوستانتان کمک می گیرید؟ 321

نمودار 4-14: نمره های خوب در گرفتن رتبه های بهتر چقدر به شما نیرو می دهد؟ 322

نمودار 4-15: رقابت با بچه های کلاس چقدر در پیشرفت شما موثر است؟ 323

نمودار 4-16: وقتی در امتحانات نمره خوبی می گیرید چقدر آن را به حساب توانایی خود می گذارید؟ 324

نمودار 4-17: وقتی نمره خوبی می گیرید تا چه حد با علاقه بیشتری درس می خوانید؟ 325

نمودار 4-18: برای موفقیت در امتحانات چقدر درس می خوانید؟ 326

نمودار 4-19: چقدر در امتحانات به هوش و استعداد خود اطمینان دارید؟ 327

نمودار 4-20: انگیزه بخشیدن دیگران در پیشرفت شما موثر است؟ 328

نمودار 4-21: نمره های خوب در گرفتن رتبه های بهتر چقدر به شما نیرو می دهد؟ 329

نمودار 4-22: تا چه اندازه موفقیت تحصیلی خود را در پیشرفت جامعه موثر می دانید؟ 330

نمودار 4-23: مطالب آموزشی رسانه ها تا چه حد در پیشرفت شما نقش داشته است؟ 331

نمودار4-24: تا چه اندازه مسئولین در جهت رفع معایب درسی هر ساله اقدام می کنند؟ 332

چکیده

هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطه ی بین عوامل فرهنگی مثل خانواده ،اجتماع،دوستان و مدرسه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مقطع اول متوسطه ی شهرستان کاشان در سال تحصیلی90-89 بوده است. سولات تحقیق با در نظر گرفتن نمره های کلاسی و نمره های پایان ترم دانش آموزان و با توجه به ویژگی های عوامل فرهنگی(خانواده-اجتماع- دوستان و مدرسه) مورد بررسی قرار گرفت.به منظور انجام این پژوهش از بین دانش آموزان مقطع اول متوسطه به صورت تصادفی 150 دانش آموز از دبیرستان های مختلف انتخاب شدند. روش مورد استفاده در این پژوهش کمی و کیفی بوده  و ابزار  جمع آوری داده ها فرم های پرسشنامه بوده است تجزیه و تحلیل داده های کمی پژوهش با استفاده از نرم افزار آماری SPS صورت گرفته است.این پرسشنامه با توجه به مولفه های خاص که داشته است به صورت یک پرسشنامه ای با  24 سوال یا گزینه در آمده است. نتایج حاصل نشان داده است که بین تاثیر عوامل فرهنگی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان همبستگی مثبت و معنا داری در سطح(%5p<) وجود دارد. پژوهش نشان می دهد که این متغیر ها پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را به طور مستقیم تحت تاثیر خود قرار می دهد. همچنین مشخص شد که بین فضا های آموزشی مدارس کنونی ما با ویژگی های روانی نوجوانان تا حدود زیادی سازگاری و رابطه وجود دارد. اما باز هم لازم است در این رابطه اصلاحات زیادی صورت پذیرد. این متغیر ها حتی اگر در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیری نداشته باشند باید به خاطر حفظ سلامت بهداشتی و امنیت روانی انان مورد توجه قرار گیرد. همچنین پژوهش  حاضر این نتیجه را نیز در بر داشته است که اگر یکی از عوامل گفته شده یعنی(خانواده، اجتماع،مدرسه و دوستان) دچار هرگونه مشکلی باشند در صورتی که بقیه ی عوامل هم درست  و در جای خود عمل کنند، می توانند تا حدودی باعث از بین رفتن سلامت روحی و روانی دانش آموزان شده و تا حدودی افت تحصیلی را به همراه داشته باشند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


اولین دیدگاه را شما بگذارید بررسی تاثیر عوامل فرهنگی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رشته علوم ،

  

مشخصات مدیر وبلاگ

ویرایش

دسته بندی موضوعی

مقاله ارزشیابی... ، طرح درس و پاورپوینت... ، پاورپوینت بررسی... ، پاورپوینت تحلیل... ، مقالات و مطالب... ، بررسی جاذبه های... ، پاورپوینت درباره... ، پکیج آموزش ویدئویی... ، رابطه بین هزینه... ، رابطه سبک های... ، راهنمای مفید تریدر... ، راههای تقویت مشارکت... ، راههای مختلف کسب... ، ربا و راه‏های گریز... ، ربات تبلیغ بین... ، رزومه اصول رزومه... ، رساله ، رساله با عنوان... ، رساله ترمینال... ، رساله دکتری مدیریت... ، رساله راه آهن راه... ، رساله طراحی ساختمان... ، رساله فرهنگسرای... ، رساله فرهنگسرای... ، رساله مرکز طراحی... ، رساله معماری مجتمع... ، رساله معماری مجتمع... ، رساله نقش مدیریت... ، رساله نمایشگاه مد و... ، رساله و مطالعات... ، رساله و مطالعات... ، رساله و مطالعات... ، رساله کارشناسی... ، رساله کارشناسی... ، رساله کارشناسی... ، رساله پروژه کامل... ، رساله پروژه کامل... ، رشته نرم افزار بازی... ، رندر مکس ، رندرها ، روش تدریس تجربیات... ، روش های تولید پیچ و... ، روشهای ازدیاد... ، ریاضی مهندسی بهترین... ، ریکاوری اطلاعات... ، زبان انگلیسی... ، زنان و... ، زندانی در حقوق و... ، زندگی نامه ابوریحان... ، زندگی نامه کامل... ، زندگینامه توماس... ، زیست شناسی و... ، ژئوپلیتیک مرز ایران... ، سئو پاورپوینت سئو... ، ساخت آلات چوبی ,... ، ساختمان با اسکلت... ، ساختمان فلزی... ، ساختمان زلزله پاورپو ، ساختمان مراحل اجرای... ، سازه غشایی ویژگی... ، سازه های... ، سازه های مهندسی... ، سایت اتوماتیک... ، سایت دانشجویار ، سبک معماری در دوره... ، سبک رهبری- مجموعه... ، سر و گردن بدن... ، سقف های مرکب با... ، سقفهای ساختمانی... ، سنجش اعتماد عمومی... ، سنجش شاخص های تاثیر... ، سوال همراه جواب... ، سوالات آیین نامه... ، سوالات تخصصی... ، سوالات مصاحبه... ، سوالات های مصاحبه... ، سوپر پانل و تری دی... ، سورس برنامه ساخت... ، سورس تقویم... ، سیر تا پیاز معماری... ، سیستم اطلاعات... ، سیستم انتقال... ، سیستم تلفن و شبکه... ، سیستم های... ، سیمای جامعه ایران... ، شبکه‌های عصبی... ، شبیه سازی موانع عقب... ، شبکه های اختصاصی... ، شبکه های بی سیم... ، شرایط رای قابل... ، شرط ترک ازدواج مجدد... ، شرکت ایران... ، شستشوی... ، شناسایی و اجرای... ، شیپ فایل... ، شیمی 2 و... ، شکل گرایی در معماری... ، صد نکته در پایانامه... ، صدای صنوبر دانلود... ، صنعت نساجی ترکیه و... ، ضرورت ایجاد جایگاه... ، ضمانت اجرای تخلف از... ، طراحی الگوی ارزیابی... ، طراحی بهینه شبکه... ، طراحی بیمارستان -... ، طراحی پیچ هادی... ، طراحی خانه موسیقی... ، طراحی ساختمانهای... ، طراحی سایت سایت... ، طراحی سیستم بودجه... ، طراحی فضای... ، طراحی مجتمع تجاری (... ، طراحی معماری مجتمع... ، طراحی هتل5... ، طراحی و جانمایی... ، طراحی و شبیه سازی... ، طراحی و شبیه­ سازی... ، طرح 5 معماری مجتمع... ، طرح اجرائی و... ، طرح ایجادآموزشگاه... ، طرح بازاریابی مواد... ، طرح پژوهشی صرفه... ، طرح تفصیلی منطقه 5... ، طرح توجیه فنی-مالی... ، طرح توجیهی طرح... ، طرح توجیهی آموزش و... ، طرح توجیهی آموزشگاه... ، طرح توجیهی آموزشگاه... ، طرح توجیهی پرورش... ، طرح توجیهی پرورش... ، طرح توجیهی پرورش... ، طرح توجیهی پرورش... ، طرح توجیهی تاسیس... ، طرح توجیهی تولید... ، طرح توجیهی تولید... ، طرح توجیهی جعبه... ، طرح توجیهی دستگاه... ، طرح توجیهی دستگاه... ، طرح توجیهی روبات... ، طرح توجیهی روبات... ، طرح توجیهی روشن و... ، طرح توجیهی ساعت... ، طرح توجیهی سنجش... ، طرح توجیهی ضد عفونی... ، طرح توجیهی قطع آب... ، طرح توجیهی کارخانه... ، طرح توجیهی گیم... ، طرح توجیهی... ، طرح توجیهی مقدماتی... ، طرح توجیهی کارگاه... ، طرح جابر با موضوع... ، (NAP)پروژه تبلیغات... ، «اصالة الصّحة»یا... ، 10 مقاله و کتاب... ، 10 نرم افزار برای... ، 101 جمله... ، 171 مقاله فارسی... ، 44 مقاله فارسی در... ، Arc GIS پاورپوینت... ، daneshjjoyar ، DBT کارگاه... ، Deep Web مستند دیپ... ، DNA خالص سازی... ، Essential Skills... ، MODERN... ، psd سی اچ... ، Research involving... ، WP Live Chat افزونه... ، XRF پاورپوینت بررسی... ، آبجکت میز و... ، آبجکت وسایل... ، آبگرمکن آبگرمکن های... ، آتش نشانی مطالعات... ، أرض واصیة مقاله با... ، آزمایش خمش تیرهای... ، آزمایش دانه بندی... ، آزمایشگاه قارچشناسی... ، آزمایشگاه مکانیک... ، آزمون گیر آنلاین... ، آسم، آسم ورزشی و... ، آسیب شناسی برنامه... ، آشنایی با... ، آشنایی با جوشکاری... ، آشنایی با زمین... ، آشنایی با... ، آشنایی با سیستم... ، آشنایی با شرکت... ، آشنایی با ورزش تنیس... ، آشنایی به مبحث هوش... ، آفت کرم پاورپوینت... ، آلدیکو (پیشرفت... ، آمار و مدل سازی مدل... ، آموزش 33 امضا گالری... ، آموزش اتوکد سه... ، آموزش اتوکد آموزش... ، آموزش تصویری نرم... ، آموزش ساخت ،ارسال و... ، آموزش ساخت سازه... ، آموزش نرم... ، آموزش و اشنایی با... ، آموزش کامل خط فرمان... ، آموزش کد نویسی و... ، آموزشhtmlوxhtml html ، آنالیز کارخانه... ، آنالیز دستگاه... ، آنالیزهای اکسرژی... ، آنتن ها امواج... ، اپیدمیولوژی پاورپوین ، اتوکد سایت پلان... ، اتوکد مخزن بتنی 500... ، اتوکدبرنامه فیزیکی... ، اتوکدمدرسه(پلان-مقطع ، اتیمولوژی اسامی... ، اثبات ولایت و امامت... ، اثر شوری و قلیائیت... ، اثرات بازی گروهی و... ، اثربخشی درمان... ، اثرکیفیت حسابرسی بر... ، اجتماعی شدن... ، اجرای احکام مدنی... ، احادیث نماز احادیث... ، اختلاط بتن : از... ، اختلال... ، ادبیات پاورپوینت... ، ارائه روشی برای... ، ارائه مدل یا الگویی... ، ارتباط بین حجم... ، ارتباط سبکهای... ، ارزش دفتری به ارزش... ، ارزیابی اثر بخشی... ، ارزیابی تأثیر... ، ارزیابی تاثیر معیار... ، ارزیابی عملکرد... ، ارزیابی عملکرد حوزه... ، ارزیابی عملکرد... ، ارزیابی عوامل... ، استاندار ساختن... ، استاندارد... ، استخدام کار در... ، استراتژی توسعه کسب... ، استراتژی کنترل توان... ، اشتغال غیر رسمی... ، اشنایی به ترفندهای... ، اصول... ، اصول اخلاقی معاصر... ، اصول مقاله نویسی... ، اطلاعات مهم درباره... ، اعتیاد به... ، افزونه Quick Index... ، اقتصاد آمریکا چگونه... ، اقتصاد در... ، اقتصاد مبتنی بر... ، اقتصاد بودجه... ، اقلام تعهدی درصدی... ، الزام آور بودن تعهد... ، الگوریتم رقابت... ، الکترون پاورپوینت... ، الکترونیک... ، اموزش... ، اموزش ساخت ربات... ، اموزش مبتدی تا حرفه... ، امکان سنجی انرژی... ، انتشار و انتقال... ، اندازه گیری در... ، اندیکاتور فوق حرفه... ، انگلیسی 2 پاورپوینت... ، انواع سقف های رایج... ، انواع سقفهای... ، انواع سوئیچ­های... ، انواع طلاق و مصادیق... ، انواع نمای... ، اهدای اعضا پس از... ، ای پی ip گرفتن ای... ، بات تلگرامی تپ... ، بادگیر در... ، بازاریابی... ، بازاریابی... ، بازی پطروف شروع... ، بازی سازی udk دوره... ، بافتهای... ، بانک ایمیل ایرانی... ، بتن پاورپوینت نقش... ، بدنسازی حرفه... ، برترین راه برای... ، بررسی آثار تابعیت... ، بررسی آزمایشات... ، بررسی اثرات... ، بررسی ارتباط بین... ، بررسی ارتباط بین... ، بررسی ارتباط بین... ، بررسی ارتباط بین... ، بررسی ارتباط سطوح... ، بررسی اشتباه در... ، بررسی اصل استقلال... ، بررسی امکان سنجی... ، بررسی بخشی از کاستی... ، بررسی پتانسیل های... ، بررسی تأثیر اجزای... ، بررسی تأثیر تغییر... ، بررسی تأثیر خدمات... ،
ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ